Jeg glæder mig til at hjælpe dig

Jeg er 60 år og har tæt på 40 års professionel erfaring med sport og motion.

Jeg er tidligere løber med personlige rekorder, der går fra 8.33 på 3000 op til 2.26 på maraton. Da jeg var i fyrrerne lykkedes det mig at vinde flere Danske Mesterskaber i min aldersgruppe.

Jeg har været svømmetræner i 27 år og har flere gange været udtaget til diverse landshold og internationale mesterskaber takket være mine svømmeres gode indsats. Ja, jeg har primært trænet elitesvømmere, men har også undervist både tri-hold og voksen motion.

I en årrække arbejdede jeg i et motionscenter, hvor jeg lavede planer for motionister samt vejledte dem i forbindelse med vægttab. Jeg stod også for utallige cykeltimer!

Jeg er autodidakt og vil beskrive mig selv som en, der altid har været nørdet med at opsøge viden indenfor alle de emner, der har med sport og motion at gøre. Desuden er jeg ambitiøs med at gøre det bedste for mine udøvere.

 

Den viden, jeg besidder, vil jeg MEGET gerne give videre.

Hvis jeg skal beskrive mine styrker, så er det blandt andet:

  • Jeg evner, at motivere andre til indsats

  • Jeg har et blik for teknik og har for eksempel bestået et kursus i at lave analyser af løbeteknik. Teknik i svømning er en selvfølge!

  • Jeg er god til at omsætte teori til praktisk træning. Keep it simple uanset om du er begynder eller elite.

  • Jeg er god til at variere træningen uden at miste "den røde tråd".

  • Jeg har en holistisk tilgang til træning. Din træning skal passe ind i din hverdag med alle øvrige gøremål. Desuden skal din løbe, tri eller svømmetræning måske suppleres med diverse øvelser (stræk, styrke og skadeforebyggelse).

I dag er jeg en glad motionist, der nyder turene på min mountainbike og en løbetur i ny og næ. I min fritid spiller jeg guitar, hvilket nok er mit bedste frirum.
Mit liv kan bedst beskrives med ordene sport og musik.

156429360_2662238537401209_7499913540462

Lidt stræk efter løbetur :-)

20200301_135756.jpg

Spiller guitar i min fritid